Kimppatilaus auki

Vuoden 2024 ensimmäinen kimppatilaus / Peony Shopin juurakot

Vuosi on vaihtunut ja uusi pionikausi alkaa jälleen! Pioniseura järjestää jälleen jäsenilleen kimppatilauksen seuran etukäteen valitsemista pionilajikkeista. Pionit toimittaa Peony Shop Holland ja juurakot toimitetaan tilaajille Suomen jakelupisteen kautta lokakuussa 2024. 

Kimppatilauksen linkki on lähetetty jäsenviestin yhteydessä kaikille Pioniseuran jäsenille. Linkki on auki jäsenille 12.1.2024 klo 18.00 alkaen niin pitkään kuin pioneja on tarjolla.itsemastasi toimitustavasta.

Pioniseura on saanut jäsenilleen tarjolle yhteensä lähemmäs 700 pionia, mukana on sekä lactiflora-, hybridi- että Itoh- lajikkeita. Osaa lajikkeista voi tilata 1kpl/jäsen, osaa 1-3kpl/jäsen. Tilauslomakkeelta löytyvät lajikekuvaukset, sekä pionien hinnat. Lajikekuvaukset löytyvät myös erillisenä liitteenä tämän viestin liitteenä, mikäli haluaa tutustua lajikkeisiin vielä ennen tilauslinkin avautumista. 

Tarjolla olevat lajikkeet:

·        Bartzella

·        Claudia

·        Dinner Plate

·        Green Lotus

·        Heritage

·        In the Mood

·        Little Darlin

·        Lovely Rose

·        Mikado

·        Sorbet

·        Sunny Girl

·        Vogue

·        White Pool

Arvonta pionin ’Lady Anna’ osto-oikeudesta

Koska seura sai pionia ’Lady Anna’ valitettavasti pienen määrän (10 kpl), järjestämme viime vuoden tapaan arvonnan pionin ”osto-oikeudesta”. Arvontaan voit  osallistua tilauslomakkeen lopusta. Arvonta suoritetaan 20.1.2024 ja osto-oikeuden voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Näiden tilaukset käsitellään, toimitetaan ja laskutetaan kuten muutkin tässä kimppatilauksessa mukana olevat Peony Shopin kimppapionit. 

Muistathan, että jäsenmaksun 2024 tulee olla suoritettu ennen kuin voit osallistua kimppatilaukseen tai arvontaan. Jos sinulla on kysyttävää jäsenmaksulaskustasi, olethan yhteydessä osoitteeseen Pionikkorekisteri@gmail.com.

Pionien täyttämää uutta vuotta 2024 toivottaen

Pioniseuran hallitus

Pionikkorekisteri@gmail.com

www.pioniseura.fi