Lahjajäsenyys

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 27 €. Tähän hintaan lahjansaaja saa kahdesti vuodessa ilmestyvän jäsenlehden Pionikon sekä seuran muut jäsenedut käyttöön. Lahjajäsenyyden kesto on oletuksena kuluva kalenterivuosi. Lahjansaajaa lähestytään vuoden loppupuolella siitä, että haluaako hän jatkaa itsemaksavana jäsenenä jatkossa. Mikäli lahjanantajana (maksajana) toivot, että lahjajäsenyys jatkuu sinun kauttasi, niin huomioithan tehdä oikean valinnan lomakkeelle.

Jäsenyys kannattaa. Täältä https://pioniseura.fi/jasenedut/ voit katsoa rahanarvoiset edut. Lahjan saajan tiedot voit täyttää alla olevalle yhteystietolomakkeelle, samoin maksajan tiedot. Lähetämme jäsenmaksuohjeen ilmoittamaasi maksajan sähköpostiosoitteeseen.

Suomen Pioniseura ry:n rekisteriseloste

Tarkistathan vielä ennen lomakkeen lähettämistä, että olet kirjoittanut lahjansaajan ja maksajan osoitetiedot (kotiosoitteen, postinumeron ja postitoimipaikan) oikeisiin kohtiin ja oikeassa muodossa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: