Peony Shop Holland

Peony Shop Holland – the main sponsor of Kotka Peony Park

THE DRAFT OF THE TEXT

Peony Shop Holland has a long and rich history. Five generations of Scholten family have owned the company for 146 years in Lutjebroek, which is a village of 2 000 residents in the northern part of the Netherlands.

Simon Scholten started the company by cultivating vegetables in 1875. The next three generations cultivated vegetables and flower bulbs e.g. tulips.

The company was taken over by Jeremy Scholten and his parents in 1989. His brother Joshua Scholten joined in 1995. After September 2011 Scholten brothers continued the family business by themselves. They appreciate very highly your parents, their work and the long history of your family company.

In 2001 the company changed their marketing-name to Peony Shop Holland and started focusing on growing peonies for the Dutch market at first. In 2003 Joshua started breeding peonies. Because Jeremy and Joshua are interested in Roman history, they decided to name the seedlings by Roman names like the famous Roman emperors. In 2004 the company started to export peonies from the Netherlands all over Europe, America and Asia mostly for wholesale customers. In 2006 the company was completely specialized in growing peony roots and on a smaller scale cut peonies mainly serving the Dutch peony flower market.

Jeremy said that the key to our success is an exclusive assortment produced with the highest quality with a personal approach. Scholten brothers pride themselves in the products they grow and they are always searching for improvement. They like peonies who have a beautiful fade of color when they age from young to old. They also appreciate beautiful contrasting double colored peonies.

to be continued….

Peony Shop Holland – Kotkan pionipuiston pääsponsori

The same text in Finnish

Peony Shop Hollandilla on pitkä ja rikas historia. Viisi Scholtenin sukupolvea on omistanut yrityksen 146 vuoden ajan Lutjebroekissa, joka on 2 000 asukkaan kylä Alankomaiden pohjoisosassa.

Simon Scholten perusti vihanneksia viljelevän yrityksen vuonna 1875. Seuraavat kolme sukupolvea viljelivät vihanneksia ja kukkasipuleita, kuten tulppaaneja.

Jeremy Scholten ja hänen vanhempansa ottivat yhtiön haltuunsa vuonna 1989. Hänen veljensä Joshua Scholten liittyi seuraan vuonna 1995. Syyskuun 2011 jälkeen Scholtenin veljekset jatkoivat perheyritystä yksin. He arvostavat suuresti vanhempia, heidän työtään ja perheyrityksen pitkää historiaa.

Vuonna 2001 yritys muutti markkinointinimeksi Peony Shop Hollandi ja keskittyi aluksi pionien kasvattamiseen Alankomaiden markkinoille. Vuonna 2003 Joshua alkoi jalostaa pionia. Koska Jeremy ja Joshua ovat kiinnostuneita Rooman historiasta, he päättivät nimetä jalostetut roomalaisilla nimillä, kuten kuuluisien Rooman keisareiden nimillä. Vuonna 2004 yritys alkoi viedä pioneja Alankomaista kaikkialle Eurooppaan, Amerikkaan ja Aasiaan pääasiassa tukkuasiakkaille. Vuonna 2006 yritys oli täysin erikoistunut pionien kasvattamiseen ja pienemmässä mittakaavassa leikkopioneihin, joita myydään pääasiassa Alankomaiden markkinoilla.

Jeremy sanoi, että avain menestykseemme on ainutlaatuinen valikoima, joka on tuotettu korkealaatuisella tavalla henkilökohtaisella lähestymistavalla. Scholtenin veljekset ylpeilevät kasvattamillaan tuotteilla ja etsivät aina parannusta. He pitävät pionista, joilla on kaunis värin haalistuminen, kun he ikääntyvät nuoresta vanhaan. He arvostavat myös kauniita kontrastisia kaksoisvärisiä pionia.

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: