KUTSU PIONIEN ISTUTUSTAPAHTUMAAN

Suomen Pioniseura ry toivottaa kaikki asiasta kiinnostuneet Kotkan Pionipuiston avajaisiin ja istutustapahtumaan

Lauantaina 19.09.2020 klo 11.00

Kotkaan

Hyvä pionien ystävä, tule sinäkin paikalle ja istuta omakätisesti ainakin yksi juurakko, sillä haluamme puiston olevan meille kaikille yhteinen, toteutuva unelma, suurin suomalainen pionipuisto.

Yksin vai kaksin – ei väliä, pioneita riittää kyllä.

OHJELMA

Klo 11.00 Tervetulotoivotus
Klo 11.10 Pionipuistonauhan leikkaus
Klo 11.15 Istutuskartan ja lajikkeiden julkaiseminen
Klo 11.30 Istuttajien jako ryhmiin ja istutusohjeiden jakaminen
Klo 11.40 Istutus alkaa

MYYNTIPISTE

Koko tapahtuman ajan Suomen Pioniseura ry:n myyntipisteessä on myynnissä kevätsipuleita, siemeniä, luujauhoa, postikortteja, nimikylttejä ym. Tule koettamaan onneasi onnenpyörä arpajaisissa. Käteinen ja pankkikortti käyvät maksuvälineinä. Myynnin tuotto käytetään Kotkan Pionipuiston hyväksi. Varaudu päivään lämpimästi.

KORONAOHJEISTUS

Suosittelemme, että jokainen pitää tapahtumassa kasvomaskia. Otathan omasi mukaasi. Vain terveenä voi osallistua ja turvavälit tulee huomioida sekä istutustapahtumassa että sen jälkeen pidettävässä jäsenille suunnatussa vuosikokouksessa.

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset SEKÄ istutustapahtumaan ETTÄ vuosikokoukseen su 13.09.2020 mennessä pionikkorekisteri@gmail.com. Ilmoita tuletko molempiin vai vain toiseen. Kerro myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

SIJAINTI

Pionipuisto sijaitsee Urheilijankadun ja Puistotien kulmauksessa kartassa Ruutikellarin yläpuolella. Puistolan urheilukenttä näkyy kartassa vihreällä.

Tervetuloa

Suomen Pioniseura ry
Hallitus­­­

%d bloggaajaa tykkää tästä: