KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Suomen Pioniseura ry toivottaa jäsenet tervetulleeksi sääntömääräiseen tili- ja vuosikokoukseen

Lauantaina 19.09.2020 klo 14.00

Kotkaan

Vuosikokous järjestetään Kotkan Pionipuiston istutustalkoiden yhteydessä. Vuosikokouksen aloitusaika on viitteellinen. Kokous järjestetään koronan vuoksi ulkoilmatapahtumana Puistolan urheilukentän katetussa istumakatsomossa, osoitteessa Puistotie 24. Kasvomaskit tulee olla jokaisella osallistujalla mukana.

Varaudu päivään lämpimästi. Aloitamme pionien istutuksella klo 11.00. Tapahtuman yhteydessä on myyntikoju ja onnenpyörä arpajaiset. Myymme pioneita, siemeniä, luujauhoa, postikortteja, nimikylttejä, tulppaanin sipuleita ym. ym. Myynnin tuotto käytetään Kotkan Pionipuiston hyväksi. Tämän jälkeen ruokailemme kevyen piknikin ja siirrymme katsomoon aloittamaan vuosikokouksen.

ESITYSLISTA

  • Tilin- ja toiminnantarkastuksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle. Sääntömääräiset syyskokouksen asiat.
  • Esityslista kokonaisuudessaan toimitetaan teille sähköposteihin viikkoa ennen kokousta.

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset SEKÄ istutustapahtumaan ETTÄ vuosikokoukseen su 13.09.2020 mennessä pionikkorekisteri@gmail.com. Ilmoita tuletko molempiin vai vain toiseen. Kerro myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

SIJAINTI

Pionipuisto sijaitsee kartalla Urheilijankadun ja Puistotien kulmauksessa Ruutikellarin yläpuolella. Puistolan urheilukenttä näkyy kartalla vihreällä.

Tervetuloa

Suomen Pioniseura ry
Hallitus­­­

%d bloggaajaa tykkää tästä: