24.-26.8. Jäsenmatka Rakvereen ja Tarttoon

Ryhmämatka Rakvereen ja Tarttoon Suomen Pioniseura ry jäsenille 24. – 26.8.18. Tervetuloa!

Sitovat ilmoittatumiset 2.7.18 mennessä, pionikkorekisteri@gmail.com

Olen saanut hyvän tarjouksen Tallinkilta. Ohessa erittely. Olen varannut 16 paikkaa. Bussimatkojen hintatietoa Virossa ei vielä tiedä. Ajamme bussilla kolme reittiä. Tallinnasta Rakvereen, sieltä Tarttoon ja edelleen Tallinnan satamaan. Pioniseura on varannut budjetisaan rahaa tälle vuodelle retken tukemista varten. Osa bussin maksusta maksetaan itse. Matkalla on oltava voimassa oleva passi.

Baltian hotellipaketti

(sis. laivamatkat meno-paluu kansipaikoin, 1. yön majoituksen Rakveren Rakvere Aqva Hotel& Spa hotellissa kera kylpylän käytön sekä hotelliaamiaisen, sekä 2. yön majoituksen Tartton Dorpat hotellissa hotelliaamiaisineen)

* Standard 2 hh: 158 e/hlö

* Buffet lounas/päivällinen: 25 e/hlö/suunta (sis. ruokajuomat)

(Näin ollen yhteensä koko paketti kustantaisi hotellipakettineen ja laiva-aterioineen/ateriakuponkeineen meno-paluu 208 €/hlö)

Tutustumme matkalla Marika Vartlan johdolla floksiad.ee tamistoon ja Tarton kasvitieteelliseen puutarhaan. Avoinna on vielä käynti Sulev Savisaaren taimistolle.

Sitovat ilmoittatumiset 2.7.18 mennessä, pionikkorekisteri@gmail.com.

Lähtö Helsingistä M/S Starilla perjantaina 24.08.18 klo. 19.30, saapuminen Tallinnaan klo. 21.30

· Matkalta varattuna kansipaikat sekä Buffet-ruokailut ruokajuomineen, jossa voitte halutessanne istua mukavasti vaikkapa koko matkan ajan.

Mikäli joku henkilöistä ei kuitenkaan haluaisi buffetissa aterioitaan nauttia, voi kyseisen ateriakupongin hyödyntää myös kaikkiin laivan kahviloihin/ruokaravintoloihin (paitsi Burger Kingiin) arvokuponkina menomatkalla.

1. yö Rakveressa, hotelli kylpylähotelli Rakvere Aqva Hotel& Spa:ssa ****http://www.aqvahotels.ee/fi/hotelli

· Täältä varattuna tällä hetkellä 8 x jaetut kahden hengen Standard huoneet

· Hintaan sis. hotelliaamiainen sekä kylpylän vapaa käyttö

2. yö Tarttossa, hotelli Dorpatissa *** https://www.dorpat.ee/fi/