Yhteistyö Peony Shop Hollandin kanssa

Suomen Pioniseura ry toimii yhteistyössä hollantilaisen pionitoimittaja Peony Shop Hollandin kanssa. Käytännössä se tarkoittaa, että yhdistyksen jäsenet saavat tilaamansa juurakot rahtivapaasti Suomeen. Rahtimaksut ovat normaalisti 23€-45€, riippuen toimituksen painosta. Tilaukset toimitetaan viikkoa aiemmin kuin postin kautta toimitettavat lähetykset. Ne toimitetaan kolmeen noutopisteeseen, mitkä ovat Mäntsälä, Raisio ja Iisalmi.

Toimi näin: Tilaa juurakot normaalisti verkkokaupasta peonyshop.com ja valitse toimitustavaksi sinulle parhaiten sopiva noutopiste. Ilmoita samalla, että olet Suomen Pioniseuran jäsen. Jos et ole vielä jäsen, liity tästä. Jäsenmaksu on 25€.

Juurakot toimitetaan lokakuun alussa ja saamme tiedot tilaajista noutopistekohtaisesti. Ilmoitamme Suomen Pioniseuran Facebook-sivuilla, kun lähetys on noudettavissa. Toimitus kerran vuodessa, lokakuussa. Toimituksessa on oltava täysi lavallinen, 15 laatikkoa. Peony Shop Holland lopettaa pakettien lähettämisen postin kautta Suomeen 2018. Jäsenet voivat sopia noutopisteen sivuilla kimppakyydeistä keskenään.

Peonyshop.com julkaisee uuden myyntiluettelon joulukuun lopulla. Suosituimmat pionit myydään hetkessä, ole valppaana.

Lisätietoa antavat Riitta Juonala, Suomen Pioniseura ry puheenjohtaja ja Joshua Scholten, Peony Shop, toimitusjohtaja

THE AGREEMENT OF CO-OPERATION WITH PEONY SHOP

The Finnish Peony Society works in co-operation with the Dutch peony distributor Peony Shop Holland. In practice this means that members of the Society get their peony roots delivered to Finland for free. Shipping costs are usually 23€-45€, depending on the weight of the package. Orders will be delivered a week earlier than through regular postal services and sent to three named pick-up points, which are in Mäntsälä, Raisio and Iisalmi.

How to order: Order your peony roots in the web shop peonyshop.com as usual and choose delivery to the most convenient pick-up location for you. Shipped once a year, and need to be full pallets, 15 pcs.  Peony Shop Holland – stops offering by national post to Finland 2018. Remember to mention your membership in The Finnish Peony Society!

The roots will be delivered in the beginning of October and we’ll receive a list of the buyers per pick-up location. There will be a notification on the Society facebook page when the package is ready to be picked up. Members can also use the facebook page to arrange a joint pick-up with each other.

Peonyshop.com releases its new peony catalogue at the end of December. The most popular peonies are sold out in a flash so be alert!

Joshua Scholten, Peony Shop, CEO